Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Πρωταθλήτρια η ομάδα μπάσκετ του 2ου ΓΕΛ Νάουσας στο σχολικό πρωτάθλημα του Ν.Ημαθίας 2022-2023

Με σύμμαχο την άριστη επικοινωνία μεταξύ των μελών της ομάδας και την πολύ καλή τεχνική κατάρτιση όσων τη στελεχώνουν, τα καλά αποτελεσματα είναι σίγουρο ότι θα έρθουν.

Αυτό συνέβει φέτος στην ομάδα μπάσκετ του σχολικού πρωταθλήματος του 2ου ΓΕΛ Νάουσας. Οι συνεχόμενες νίκες , ενδυνάμωναν όλο και περισσότερο την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία των παικτών κι έτσι τερμάτησαν νικητές της α φάσης. 
Το ξεκίνημα της β φάσης πραγματοποιήθηκε με μια σπουδαία νίκη, με την πρωταθλήτρια του Ν.Σερρών στο ΔΑΚ της Νάουσας. Εκπληκτικό μπάσκετ απολαύσαμε καθηγητές και μαθητές μέσα σε ένα πολύ χαρούμενο περιβάλλον. Τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι από την κερκίδα ήταν πάρα πολύ εμψυχωτικά για την ομάδα. 
Στον επόμενο αγώνα αποχωρήσαμε από την διοργάνωση, μετά από ήττα, από την πρωταθλήτρια ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Είστε άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια σας στο δύσκολο ματς, τόσο για την μαχητικότητα όσο και για την αλληλεγγύη που υπήρχε μεταξύ σας. 

Εύχομαι ολόψυχα η μαχητικότητα αυτή που δείξατε στο παρκέ να μεταφερθεί στον ''αγωνιστικό χώρο'' των γραπτών εξετάσεων. Εύγε !!!


Η γυμνάστριά σας


            ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ 

          ΔΑΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 
ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΙΛΙΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΜΕΡΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΙΛΙΟΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΜΕΡΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΛΑΦΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΙΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΙΠΙΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΠΑΜΙΧΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου